De Clan

Hoe mooi is het om te zien dat iedereen zijn of haar talent ontwikkelt en het maximaal haalbare uit hun capaciteiten probeert te halen. Iedereen is anders en iedereen is uniek, maar de wil en motivatie om jezelf te ontwikkelen bezitten we allemaal. Wij gaan er niet vanuit dat we alles al weten en kennen, maar wel een gezonde interesse in nieuwe ontwikkelingen, technieken en tools hebben. Als we iedere dag een stapje maken als persoon dan maken we als organisatie grote stappen, hebben we tevreden klanten en kunnen we net die extra stappen maken naar het onverwachte.

Clansday

Iedere sprint (2 wekelijks) krijg je 1 dag voor jouw eigen groei en ontwikkeling. Tijdens deze dag ben je bezig met nieuwe technieken, tools, certificeringen, interne projecten en allerlei andere dingen die jouw groei stimuleren.


Naast dat het gewoon heel gezellig en leuk is om met jouw collega’s direct kennis te delen vinden we het als Codeclan zo belangrijk dat we graag in onze mensen investeren. Jouw persoonlijke ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen jou en ons. Bij veel organisaties hebben we gezien dat door de waan van de dag er totaal geen focus en tijd is voor de groei van de mensen, mede hierdoor hebben we ervoor gekozen om dit standaard te doen. Het idee van je mag full time werken en daarnaast moet je alles in jouw eigen tijd doen is zo achterhaald. Als wij vinden dat ontwikkeling centraal staat en belangrijk is moeten wij jou ook in staat stellen om dit te kunnen doen. Een persoonlijk plan, daarnaast een duidelijk balans tussen werk en privé met als doel om het beste uit jouzelf te halen.